Salibandy

Joukkueenjohtajan työ helpottuu huomattavasti, kun varaat koko turnausmatkapaketin AC Travelista. Yhdellä varauksella saat joukkuematkan kaikki palvelut ja kaupan päälle tulee vielä ystävällinen ja helposti tavoitettava asiakaspalvelu.

Turnausmatkat

Salibandy lajina kasvaa kovaa vauhtia ja joukkueet matkustavat entistä enemmän. Maailmalta löytyy jo monta hyvistä järjestelyistä tunnettua salibandyturnausta, joista voi lähteä hakemaan uusia elämyksiä joukkueelle. Pelit kansainvälisiä vastustajia vastaan antavat oppia kentällä ja matkustaminen ryhmän kanssa kartuttaa arvokasta elämänkokemusta.

Tältä sivulta löydät meidän tarjoamamme salibandyn turnauspaketit.

Ruotsi

Älvsjö Innebandy Cup 2019, Tukholma, Ruotsi

3.-5.5.2019, Pojat P04-08 & Tytöt F04-08

Kauden päätteeksi järjestettävä Älvsjö Innebandy Cup toimii erinomaisena kauden päätösturnauksena. Matkakohteena Tukholma on vaivaton, sillä laivalla pääsee suoraan perille. Turnaus sopii hyvin joukkueille, jotka haluavat tehdä ensimmäisen kauden päätösreissun ulkomaille.


Tsekki

Prague Games 2019, Praha, Tsekki

10.-13.7.2019

Heinäkuussa Prahan lämmössä järjestettävä Prague Games on keskikesän salibandykarnevaali, joka järjestetään jo 16 kerran. Yli 300 ympäri Eurooppaa saapuvaa joukkuetta nauttivat peleistä, oheisohjelmasta ja kulttuurien kirjosta. Matkustus Prahaan tapahtuu lentäen. Pelit pelataan Prahan alueen halleissa ja liikkuminen turnauksessa on kätevää turnauspasseihin sisältyvää julkista liikennettä käyttäen. Prague Games sopii erityisesti uusia elämyksiä kaipaaville 13-17-vuotiaiden joukkueille.


Czech Open 2019, Praha, Tsekki

8.-11.8.2019 Miehet Elite, Pro, Open, U19 & Naiset Elite, Open

Salibandymaailman perinteisin seurajoukkueturnaus Czech Open järjestetään jo 24. kerran. Puitteet Prahan elokuun lämmössä antavat turnaukselle erityisen ilmapiirin, kun reilu 200 joukkuetta eri puolilta Eurooppaa kokoontuu turnaukseen. Turnauksessa on eri sarjat eritasoisille aikuisjoukkueille ja mukana ovat myös lajin huippuseurat. Matkustus Prahaan tapahtuu lentäen. Pelit pelataan Prahan alueen halleissa ja liikkuminen turnauksessa on kätevää turnauspasseihin sisältyvää julkista liikennettä käyttäen. Turnausfinaalit jäähallissa, värikäs oheisohjelma ja Prahan nähtävyydet takaavat ihanteellisen kauden avausmatkan.