Salibandy

Joukkueenjohtajan työ helpottuu huomattavasti, kun varaat koko turnausmatkapaketin AC Travelista. Yhdellä varauksella saat joukkuematkan kaikki palvelut ja kaupan päälle tulee vielä ystävällinen ja helposti tavoitettava asiakaspalvelu.

Turnausmatkat

Salibandy lajina kasvaa kovaa vauhtia ja joukkueet matkustavat entistä enemmän. Maailmalta löytyy jo monta hyvistä järjestelyistä tunnettua salibandyturnausta, joista voi lähteä hakemaan uusia elämyksiä joukkueelle. Pelit kansainvälisiä vastustajia vastaan antavat oppia kentällä ja matkustaminen ryhmän kanssa kartuttaa arvokasta elämänkokemusta.

Tältä sivulta löydät esimerkkejä laadukkaista ulkomaan turnauksista. Jos mielessäsi on jokin muu turnaus, rakennamme mielellämme paketin toiveidesi mukaan.

Ruotsi

Älvsjö Innebandy Cup, Tukholma

4.-6.5.2018 Tytöt & Pojat 2004-2008

Kauden päätteeksi järjestettävä Älvsjö Innebandy Cup toimii Täby Openin tavoin erinomaisena kauden päätösturnauksena. Matkakohteena Tukholma on vaivaton, sillä laivalla pääsee suoraan perille. Turnaus sopii hyvin joukkueille, jotka haluavat tehdä ensimmäisen kauden päätösreissun ulkomaille.

AXA Floorball Cup, Falun

10.-13.5.2018 Naiset, Miehet, Tytöt & Pojat 1998-2008

AXA Floorball Cup on yksi Ruotsin suurimmista salibandyturnauksista, johon osallistuu vuosittain noin 6500 pelaajaa ympäri Eurooppaa. Turnauksessa on sarjoja niin aikuisjoukkueille kuin myös vuosina 1998-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Turnaukseen osallistuu esimerkiksi noin 30 tsekkiläistä joukkuetta eri ikäluokissa. Ottelut pelataan kolmessa eri liikuntahallissa Falunissa ja Borlängessa. Vaivattomin tapa matkustaa turnaukseen on omalla bussilla. Turnaus sopii hyvin joukkueille, jotka kaipaavat vaihtelua kauden päätösturnaukseen.

Storvreta Innebandy Cup, Uppsala

storvretacup.png27-29.12.2017 Tytöt & Pojat 1997-2002
2-4.1.2018 Tytöt & Pojat 2003-2004
4-6.1.2018 Tytöt & Pojat 2005-2008

Maailman suurin salibandyturnaus Storvreta Innebandy Cup pelataan kolmena eri ajankohtana vuodenvaihteessa 2017-2018. Edellisvuoden turnaukseen osallistui yhteensä yli 700 joukkuetta ja pelit pelataan useissa Uppsalan alueen halleissa. Uppsala sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta, joten matka turnaukseen taittuu näppärästi laivalla. Turnauksen aikana liikkuminen hoituu shuttle-busseilla tai omalla tilausbussilla. Perinteinen ja hyvistä järjestelyistään tunnettu turnaus sopii hyvin joukkueen ensimmäiseksi ulkomaanmatkaksi.

gothiacup.jpgGothia Innebandy Cup, Göteborg

4.-7.1.2018 Tytöt 1999-2006 & Pojat 1999-2006

Gothia Innebandy Cup on maailman suurin yksittäisenä tapahtumana pelattava salibandyturnaus. Lisebergin huvipuiston kupessa pelattavaan turnaukseen osallistuu vuosittain noin 460 joukkuetta 6-8 maasta. Turnauksen avaustapahtumana on aikuisten eliittipeli, jossa pääsee näkemään lajin tähtiä. Matkustus Göteborgiin tapahtuu suoraan lentäen tai vastaavasti laivalla Tukholman kautta, jolloin loppumatka taitetaan bussilla (3,5 h). Turnausmaksuun kuuluu Gothia Card, joka sisältää oheisohjelmaa ja jolla pääsee liikkumaan julkisilla liikennevälineillä. Turnaus sopii hyvin vaihtelua vuodenvaihteen perinteisiin turnauksiin hakeville joukkueille.

Tshekki

Prague Games, Praha

11.-14.7.2018

Heinäkuussa Prahan lämmössä järjestettävä Prague Games on keskikesän salibandykarnevaali, joka juhlii tänä vuonna 15-vuotissyntymäpäiviä. Yli 300 ympäri Eurooppaa saapuvaa joukkuetta nauttivat peleistä, oheisohjelmasta ja kulttuurien kirjosta. Matkustus Prahaan tapahtuu lentäen. Pelit pelataan Prahan alueen halleissa ja liikkuminen turnauksessa on kätevää turnauspasseihin sisältyvää julkista liikennettä käyttäen. Prague Games sopii erityisesti uusia elämyksiä kaipaaville 13-17-vuotiaiden joukkueille.

Czech Open, Praha

9.-12.8.2018 Miehet Elite, Pro, Open, U19 & Naiset Elite, Open

Salibandymaailman perinteisin seurajoukkueturnaus Czech Open järjestetään jo 23. kerran. Puitteet Prahan elokuun lämmössä antavat turnaukselle erityisen ilmapiirin, kun 250 joukkuetta 20 eri maasta kokoontuu turnaukseen. Turnauksessa on eri sarjat eritasoisille aikuisjoukkueille ja mukana ovat myös lajin huippuseurat. Matkustus Prahaan tapahtuu lentäen. Pelit pelataan Prahan alueen halleissa ja liikkuminen turnauksessa on kätevää turnauspasseihin sisältyvää julkista liikennettä käyttäen. Turnausfinaalit jäähallissa, värikäs oheisohjelma ja Prahan nähtävyydet takaavat ihanteellisen kauden avausmatkan.

Prague Masters, Praha

9.-11.11.2018 Miehet 35 (synt. ennen 31.12.1981), Miehet 40 (31.12.1976) & Naiset 30 (31.12.1986)

Jo 11. kerran järjestettävä maailman ainoa kansainvälinen salibandyn senioriturnaus kerää lajilegendat yhteen ympäri maailmaa. Turnaukseen osallistuvien pelaajien tulee olla syntynyt ennen määräaikoja, mutta yläikärajoja ei ole. Matkustus Prahaan tapahtuu lentäen. Pelit pelataan Prahan alueen halleissa ja liikkuminen turnauksessa on kätevää turnauspasseihin sisältyvää julkista liikennettä käyttäen. Prague Mastersiin voi kerätä uudelleen kokoon vaikka vuosien takaisen joukkueen ja lähteä yhdessä muistelemaan oman peliuran kulta-aikaa.

Leirimatkat

Joukkueen oma leirimatka toimii esimerkiksi mainiona valmistautumisena kauteen tai vastaavasti mahtavana kauden päätösmatkana. Leirimatkalla on aikaa käydä läpi taktisia asioita rauhassa ja halutessanne etsimme joukkueelle myös sopivat harjoituspelivastustajat paikallisista joukkueista. Tunnemme hyvin salibandyn erityispiirteet, joten kauttamme varatuissa leirimatkoissa ovat peliolosuhteet kunnossa.