Salibandy

Joukkueenjohtajan työ helpottuu huomattavasti, kun varaat koko turnausmatkapaketin AC Travelista. Yhdellä varauksella saat joukkuematkan kaikki palvelut ja kaupan päälle tulee vielä ystävällinen ja helposti tavoitettava asiakaspalvelu.

Turnausmatkat

Salibandy lajina kasvaa kovaa vauhtia ja joukkueet matkustavat entistä enemmän. Maailmalta löytyy jo monta hyvistä järjestelyistä tunnettua salibandyturnausta, joista voi lähteä hakemaan uusia elämyksiä joukkueelle. Pelit kansainvälisiä vastustajia vastaan antavat oppia kentällä ja matkustaminen ryhmän kanssa kartuttaa arvokasta elämänkokemusta.

Tältä sivulta löydät meidän tarjoamamme salibandyn turnauspaketit.

Ruotsi

Älvsjö Innebandy Cup 2019, Tukholma, Ruotsi

3.-5.5.2019, Pojat P04-08 & Tytöt F04-08

Kauden päätteeksi järjestettävä Älvsjö Innebandy Cup toimii erinomaisena kauden päätösturnauksena. Matkakohteena Tukholma on vaivaton, sillä laivalla pääsee suoraan perille. Turnaus sopii hyvin joukkueille, jotka haluavat tehdä ensimmäisen kauden päätösreissun ulkomaille.


Stockholm Floorball Cup 2018, Tukholma, Ruotsi

Vuoden 2019 ajankohta julkaistaan myöhemmin

Stockholm Floorball Cup on uudehko, Tukholman Haningessa syyskuussa järjestettävä salibandyturnaus aikuisille ja junioreille. Turnaukseen on helppo matkustaa laivalla Helsingistä tai Turusta ja mukaan tuleva oma bussi tekee liikkumisen turnaushallien välillä helpoksi. Salibandy on Tukholmassa iso juttu ja vastaan asettuu varmasti uusia kilpakumppaneita, joten kokemus antaa eväitä alkavaan kauteen. Turnaus sopii hyvin joukkueille, jotka haluavat tehdä ensimmäisen joukkuematkan ulkomaille.


Storvreta Innebandy Cup 2019, Uppsala, Ruotsi

storvretacup.png27-29.12.2018 Miehet, Naiset, Tytöt & Pojat 1998-2003
2-4.1.2019 Tytöt & Pojat 2004-2005
4-6.1.2019 Tytöt & Pojat 2006-2009

Maailman suurin salibandyturnaus Storvreta Innebandy Cup pelataan kolmena eri ajankohtana vuodenvaihteessa 2018-2019. Edellisvuoden turnaukseen osallistui yhteensä lähes 750 joukkuetta ja pelit pelataan useissa Uppsalan alueen halleissa. Uppsala sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta, joten matka turnaukseen taittuu näppärästi laivalla. Turnauksen aikana liikkuminen hoituu shuttle-busseilla tai omalla tilausbussilla. Perinteinen ja hyvistä järjestelyistään tunnettu turnaus sopii hyvin joukkueen ensimmäiseksi ulkomaanmatkaksi.


Tsekki

Prague Games 2019, Praha, Tsekki

10.-13.7.2019

Heinäkuussa Prahan lämmössä järjestettävä Prague Games on keskikesän salibandykarnevaali, joka järjestetään jo 16 kerran. Yli 300 ympäri Eurooppaa saapuvaa joukkuetta nauttivat peleistä, oheisohjelmasta ja kulttuurien kirjosta. Matkustus Prahaan tapahtuu lentäen. Pelit pelataan Prahan alueen halleissa ja liikkuminen turnauksessa on kätevää turnauspasseihin sisältyvää julkista liikennettä käyttäen. Prague Games sopii erityisesti uusia elämyksiä kaipaaville 13-17-vuotiaiden joukkueille.


Czech Open 2019, Praha, Tsekki

8.-11.8.2019 Miehet Elite, Pro, Open, U19 & Naiset Elite, Open

Salibandymaailman perinteisin seurajoukkueturnaus Czech Open järjestetään jo 24. kerran. Puitteet Prahan elokuun lämmössä antavat turnaukselle erityisen ilmapiirin, kun reilu 200 joukkuetta eri puolilta Eurooppaa kokoontuu turnaukseen. Turnauksessa on eri sarjat eritasoisille aikuisjoukkueille ja mukana ovat myös lajin huippuseurat. Matkustus Prahaan tapahtuu lentäen. Pelit pelataan Prahan alueen halleissa ja liikkuminen turnauksessa on kätevää turnauspasseihin sisältyvää julkista liikennettä käyttäen. Turnausfinaalit jäähallissa, värikäs oheisohjelma ja Prahan nähtävyydet takaavat ihanteellisen kauden avausmatkan.