Leirit

Harjoitusleirit ovat turnausten ja kilpailuiden ohella osa joukkueiden ja yksilölajiharrastajien vuosikalenteria. Tarjontaamme kuuluu täyden palvelun harjoitusleirikohteita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Räätälöimme leirien sisällön ja keston jokaiselle joukkueelle sopivaksi, jolloin joukkueenne saa leiristä parhaan mahdollisen hyödyn irti. Järjestämme puolestanne kaiken aina matkoista majoitukseen ja harjoitusvastustajiin.

Tutustu alla oleviin leiripaketteihin ja pyydä tarjous joukkueellenne!

Bosön, Tukholma, Ruotsi

Bosön monipuolinen leirikohde sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Leirikohde tarjoaa nykyaikaiset ja monipuoliset harjoitusolosuhteet ympäri vuoden niin sisä- kuin ulkolajeihin. Puitteet mahdollistavat kokonaisvaltaisen leirin järjestämisen vaivattomasti. Bosön on laadukas ja hinta-laatusuhteeltaan loistava valinta joukkueille ja ryhmille eri lajeissa.

Esimerkkipaketti

-laivamatkat Helsingistä tai Turusta

-majoitus 4 hengen huoneissa

-täysihoito (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala)

-2x1,5h tai 2x3h harjoittelua per päivä

-mahdolliset bussikuljetukset

Gniewino Sports Center, Gniewino, Puola

Gniewinon harjoituskeskus sijaitsee 65 kilometrin päässä Gdanskin kauniista kaupungista. Harjoituskeskus on rakennettu vuoden 2012 jalkapallon EM-kisojen vaatimusten mukaisesti, mikä takaa optimaaliset puitteet laadukkaan harjoistusleirin läpi viemiseen eri lajeissa. Alue tarjoaa halukkaille runsaasti aktiviteettimahdollisuuksia treenien oheen. Leirikeskuksen erinomaisten puitteiden puolesta puhuu myös se, että Espanjan jalkapallomaajoukkue on pitänyt harjoitusleirin kohteessa.

Esimerkkipaketti

-lennot Helsinki-Gdansk-Helsinki

-majoitus 3 hengen huoneissa

-täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen)

-2x1,5h harjoittelua per päivä

-kylpylän ja kokoushuoneen käyttö

-pyykinpesupalvelu

-mahdolliset bussikuljetukset

Tutustu valmiiseen Gniewino-leiripakettiin täältä.

RemeSPORT Sports Center, Poznan, Puola

RemeSPORTin harjoituskeskus on yksi Keski-Euroopan suurimmista harjoituskeskuksista. Harjoituskeskuksen ammattimaiset puitteet takaavat laadukkaiden leirien toteutuksen sekä joukkueille että yksilölajien harrastajille eri lajeissa. Leiripaketit räätälöiden asiakkaan tarpeiden mukaan, mikä mahdollistaa tehokkaan ja täydenpalvelun leirin läpiviemisen hinta-laatusuhteltaan erinomaiseen hintaan. Keskuksen palveluita ovat käyttäneet useiden maiden kuten Portugalin, Saksan ja Italian maajoukkueet eri lajeissa (jalkapallo, lentopallo, rugby, tennis, golf).

Esimerkkipaketti

-lennot Helsinki-Berliini-Helsinki

-kuljetukset Berliini-Poznan-Berliini

-majoitus 3 hengen huoneissa

-täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen)

-2x1,5h harjoittelua per päivä

-oma pukuhuone

-hierontahuoneen käyttömahdollisuus

-pyykinpesupalvelu

Pyydä tarjous!

Globall Sports Center, Telki, Unkari

Globallin harjoituskeskus lukeutuu Unkarin laadukkaimpiin harjoituskeskuksiin, jossa harjoittelee myös eri lajien ammattilaiset. Keskus tarjoaa kokonaisvaltaiset harjoitusolosuhteet joukkuelajien harrastajille keväästä pitkälle syksyyn. Harjoitusten ohella suosittelemme joukkueille vierailua Budapestin vilkkaassa kaupungissa, jonne on vain 65 kilometrin ajomatka. Unkarin leirikohteet (Balatonfüred, Sopron, Telki) ovat tunnettuja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan.

Esimerkkipaketti

-lennot Helsinki-Budapest-Helsinki

-majoitus 3 hengen huoneissa

-täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen)

-2x1,5h harjoittelua per päivä

-vierailu Budapestissä

-mahdolliset bussikuljetukset

Pyydä tarjous!