Jalkapallo

Joukkueenjohtajan työ helpottuu huomattavasti, kun varaat koko turnausmatkapaketin AC Travelista. Yhdellä varauksella saat joukkuematkan kaikki palvelut vaivattomasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Turnausmatkat

Kansainväliset jalkapalloturnaukset antavat mahtavia elämyksiä niin pelaajille kuin mukana matkustaville taustajoukoillekin. Turnaukset ovat hyviä vaihtoehtoja joukkueen ensimmäiseksi turnausmatkaksi.

Tältä sivulta löydät meidän tarjoamamme paketit.

Ruotsi

aroscupen.jpgAroscupen 2019, Västerås

27.-30.6. 2019

Västeråsissa pelataan kesä-heinäkuun vaihteessa perinteinen Aroscupen, johon osallistuu vuosittain noin 400 joukkuetta ja 8000 osallistujaa. Turnaus on pelattu vuodesta 1978 ja vuosien mittaan siitä on tullut yksi suomalaisjoukkueiden suosikkiturnauksista ulkomailla. Ottelut pelataan sekä luonnonnurmella että tekonurmella. Turnaus sopii hyvin 10-17-vuotialle tytöille ja pojille esimerkiksi ensimmäiseksi ulkomaan turnausmatkaksi.


McDonald's Cup 2019, Västerås, Ruotsi

(Vuoden 2019 päivämäärät julkaistaan myöhemmin)

McDonald´s Cup on jalkapalloturnaus, joka järjestetään lokakuussa Västeråsissa. Tukholmasta sinne on vain reilun tunnin ajomatka, joka taittuu mukavastiomalla bussilla. Turnaus on helppo ja mukava tapahtuma kaiken tasoisillejoukkueille ja sopii mainiosti kauden päätösreissuksi. Mälaren-järven rannallasijaitseva Västerås on historiallinen kaupunki, jossa asuu myös suomalaisia. McDonald´s Cupia on järjestetty jo vuodesta 1985. Ajankohta ajoittuu sopivasti koulujen syyslomien yhteyteen!